Skip to content

Diensten

In de afgelopen jaren hebben wij uiteenlopende projecten mogen realiseren. Onze expertise komt bij deze projecten tot uiting in verschillende diensten. Heeft u ideeën die niet onder deze diensten vallen? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee en zien het als een uitdaging om de juiste oplossing te vinden.

Breedkappers
Breedkappers

Als een van de weinige zijn wij gespecialiseerd in de bouw en montage van breedkapkassen, ook wel breedkappers genoemd. De complexiteit die breedkappers met zich meebrengen vereist een grote hoeveelheid kennis en kunde om tot een optimaal eindresultaat te komen.

DUBBELGLAS DAKEN- EN GEVELS
DUBBELGLAS DAKEN- EN GEVELS

Een verzorgde, representatieve uitstraling van een bedrijfspand wordt steeds belangrijker. Daarom plaatsen wij dubbelglasdaken en -gevels, bijvoorbeeld rondom een kantoor of kantine. Naast een nette uitstraling, komt dit ook de isolatie van een pand ten goede.

Luchtbehandeling kasten
Luchtbehandeling kasten

Het klimaat in de kas verbeteren en minder energie verbruiken? Kies voor luchtbehandelingskasten. Deze kasten passen perfect binnen Het Nieuwe Telen (HNT) en verbeteren de kwaliteit van het gewas. Wij monteren de luchtbehandelingskasten in de kas.

OVERKAPPINGEN EN ATRIUMS
OVERKAPPINGEN EN ATRIUMS

Of de wens nu is om een centraal punt te creëren binnen een grote ruimte of binnen en buiten met elkaar te verbinden, wij zorgen voor de juiste oplossing. Bijvoorbeeld door het realiseren van overkappingen of atriums.

Sandwichpanelen
Sandwichpanelen

Met het oog op duurzaamheid kiezen kwekers steeds vaker voor gevels vervaardigd uit sandwichpanelen. In tegenstelling tot een glasgevel gaan sandwichpanelen gepaard met hoge isolatiewaarden. Wij beschikken over de juiste middelen om deze panelen te plaatsen.

Staalbouw
Staalbouw

Staalconstructies van alle soorten en maten realiseren wij – hoe complex deze ook zijn. Met eigen machines nemen wij de bouw van staalconstructies van A tot Z over.

Venlokassen
Venlokassen

De venlokas is een van de meest voorkomende kastype wereldwijd. Met ons moderne machinepark bouwen wij heel uiteenlopende venlokassen, met verschillende kapbreedtes. Wij grijpen de meest uitdagende projecten met beide handen aan.

Zonnepanelen
Zonnepanelen

Het is tegenwoordig mogelijk om een deel van de kap van een kas te voorzien van zonnepanelen. Denk hierbij aan het gedeelte boven de technische ruimte. Wij verwisselen de beglazing op nauwkeurige wijze voor zonnepanelen met behoud van het bestaande dek.